قرارداد مشارکت در ساخت چیست ؟

قرارداد مشارکت در ساخت

قرارداد مشارکت در ساخت چیست ؟! امروزه، این سوال به یک سوال بسیار پرتکرار تبدیل شده است و بسیاری از افراد به دنبال یافتن پاسخ مناسبی برای این سوال هستند. بهتر است بدانید بسیاری از آپارتمان‌های امروزی و یا کسانی که زمین و یا خانه کلنگی دارند می‌توانند خانه خود را برای ساخت در اختیار پیمانکاران قرار دهند و سپس قراردادی میان طرفین عقد می‌شود و در پایان بر اساس سهمی که هر شخص دارد واحد آپارتمانی به آن تعلق می‌گیرد. عقد قرارداد مشارکت در ساخت نیاز به تبحر و دانش زیادی دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود برای اینکار به وکیل تنظیم قرارداد مراجعه نمایید.

نحوه نوشتن قرارداد مشارکت در ساخت

زمانی که سوال قرارداد مشارکت در ساخت چیست مطرح می‌گردد، باید بدانید شما سوال بسیار مهمی را پرسیده‌اید که باید از جنبه‌های مختلفی مد نظر قرار گیرد. تمامی مواردی که قرار است در زمان ساخت آپارتمان اعمال شوند، باید در قرارداد گنجانده شوند. یکی از مهمترین مواردی که توصیه می‌شود توجه زیادی به آن داشته باشید مشخص کردن سهم هر مالک است. همچنین، شما باید از قرارداد به تعداد مالکین تهیه کنید و یک رونوشت از قرارداد به آنها تحویل دهید. این مسئله باعث می‌شود که شما بتوانید به خوبی این مسیر را طی نمایید.

 

نکات بسیار مهم در قرارداد مشارکت در ساخت

در ادامه پاسخ به سوال قرارداد مشارکت در ساخت چیست باید به نکات مهمی که در عقد این قرارداد باید مشخص گردند، توجه داشته باشید. این موارد به شرح زیر هستند:

 مدت زمان قرارداد:

در زمان عقد قرارداد مدت زمان قرارداد باید مشخص گردد. اگر به این مسئله توجه نشود، ممکن است چالش‌های زیادی برای افراد به وجود بیاید و آنها را درگیر مشکلات دادگاهی و عدم تحویل به موقع ملک نماید.

میزان سود و زیان:

در زمانی که در بالا به سوال قرارداد مشارکت در ساخت چیست می‌پرداختیم به این موضوع اشاره کردیم که سهم هر کس باید مشخص شود. همچنین، گاهی ساختمان‌سازی همراه با زیان است و این مسئله باید در قرارداد ذکر شود و مشخص شود.

ضمانت اجرایی:

شاید بتوان گفت یکی از مهمترین مواردی که در پاسخ سوال به قرارداد مشارکت در ساخت چیست و نکات مهم در اجرای آن باید مد نظر قرار گرفته شود ضمانت اجرایی است. پیمانکار باید برای ساخت واحدها ضمانت اجرایی را به مالکین ارائه دهد. اگر این کار به درستی صورت نگیرد، ممکن است در آینده مشکلات زیادی پیش بیاید.

 انتقال سند:

مسئله بعدی که در سوال به قرارداد مشارکت در ساخت چیست باید مد نظر قرار گیرد انتقال سند است. مالک و پیمانکار باید مشخص کنند که سند به هر ملک چگونه تعلق گیرد و کدام فرد مسئول پیگیری این امور است. اگر شما به این موضوع توجه داشته باشید، می‌توانید در پایان ملک خود را به خوبی تحویل بگیرید و رضایت زیادی از آن داشته باشید.

روش حل اختلاف:

در هر قرارداد باید ذکر گردد که در صورت عدم پایبند بودن به تعهدات و وظایفی که در قرارداد ذکر شده است چگونه اختلافات حل شود. البته باید بدانید اگر قرارداد به خوبی عقد شود و تمامی موارد ذکر گردند، این مشکل برای کسی رخ نمی‌دهد و قرارداد به خوبی پیش می‌رود.

برای عقد قرارداد چه کاری انجام دهیم؟

تا به اینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد قرارداد مشارکت در ساخت چیست در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شده‌اید این کار نیاز به تخصص ویژه دارد و موارد مانند ضمانت اجرایی، نحوه انتقال سند و مدت زمان پروژه باید مد نظر قرار گیرند. با توجه به اینکه ممکن است خودتان نتوانید این کار را انجام دهید، بهتر است به یک فرد متخصص مراجعه کنید. کارشناسان در مرکز وکیل راحمی اطلاعات لازم را در این زمینه در اختیار شما قرار می‌دهند.

 

دریافت مشاوره از وکیل تنظیم قرارداد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 10 =

اسکرول به بالا در خواست مشاوره